מתכון – פוטטו קריספיים בתנור

מאת: דפנה צליקר

פוטטו טעימים, פריכים וקריספיים בתנור הם עניין של חצי שעת עבודה.

מרכיבים דרושים:

8 תפוחי אדמה אדומים עם הקליפה

4 כפות שמן זית

4 כפות קורנפלור

2 כפות פפריקה

3 כפות מיונז

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות הרצויות. לא מקלפים את הקליפה.

בקערה בצד מערבבים את כל המרכיבים המצוינים למעלה.

IMG-20150320-WA0000

התערבות לטבילה

טובלים את תפוחי האדמה ברוטב שנוצר ומניחים על מגש.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

זמן אפיה מומלץ – כ-20 דק'. על מנת לבדוק האם מוכנים מכניסים קיסם ובודקים האם תפוחי האדמה רכים מבפנים.

IMG-20150320-WA0015

בתאבון!

מומלץ להוציא מהתנור רק כשרואים שתפוחי האדמה הפכו לקריספיים ו"תפסו צבע". ככל שהם יותר קריספיים, כך הם יותר טעימים.

בתאבון!

הודעות