חומוס ביתי

מאת: מורן רוטנר

המצרכים הדרושים:

שקית גרגירי חומוס

מלח

מיץ לימון

כפית סוכר

כוס מים קרים

טחינה גולמית

קצת שמן זית

אופן ההכנה:

לבשל שקית חומוס עד שהגרגרים הופכים להיות רכים.
להעביר לבלנדר ולטחון אותם עד שהופכים להיות משחה גושית.
לאחר מכן להוסיף מלח לפי הטעם, מיץ לימון לפי הטעם, כפית סוכר, כוס מים קרים
וטחינה גולמית לפי הטעם.
להמשיך לטחון בבלנדר עד שהופך למשחה חלקה.
כדי לשמור במקרר להעביר לקופסה אטומה ועל החומוס לשפוך טיפה שמן זית (שומר עליו שלא יתקלקל מהר).

הודעות