גלילוני חצילים במילוי גבינה ואגוזים

אם אתם מחפשים מנה ראשונה טעימה ומרשימה שקל להכין – המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם.

המצרכים הדרושים:

פטריות, בצל, בצל ירוק לקישוט

אגוזי מלך, צנוברים

מעט שמנת לבישול

גבינה בולגרית 5%

גבינה לבנה 5%

חציל 

IMG-20140906-WA0002

המצרכים הדרושים

אופן ההכנה

פורסים את החציל לפרוסות ארוכות ודקות בצורת מלבן מאורך. מטגנים את פרוסות החציל משני הצדדים, עד שהן משחימות ומניחים על נייר סופג עד להתקררות.

IMG-20140906-WA0006

מטגנים פרוסות חציל. עדיף פרוסות ארוכות יותר מבתמונה, אך הכל תלוי באורך החציל

לאחר מכן, ניגשים להכנת המילוי. בקערה מערבבים גבינה לבנה וגבינה בולגרית (מפוררים במזלג). בינתיים מניחים בצד.

מטגנים קוביות בצל. לאחר שהבצל משחים מוסיפים קוביות פטריות ואגוזים וממשיכים בטיגון. לאחר כמה דקות נוספות מוסיפים מעט שמנת לבישול, וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות. נותנים לתערובת להתקרר מעט ואז מעבירים אותה לתוך קערת הגבינות ומערבבים הכל ביחד. 

לוקחים פרוסת חציל, מניחים עליה את התערובת ומגלגלים. חותכים בצל ירוק ומפזרים מעל, לקישוט.

IMG-20140906-WA0003

גלילוני חציל

טעים קר, אך לדעתי טעים יותר חם. מומלץ לחמם כמה דקות לפני ההגשה.

בתאבון!

הודעות