מסעדה קוריאנית שאסור לפספס בלונדון

מאת: רונה לשם

דונג היון קים פתח את מסעדת "קימצ'י" בשנת 2011, לאחר עשור של מגורים בלונדון, בהם שם לב להעדר הבולט באוכל קוריאני טוב.

והאמת, הצליח לו לא רע בכלל.

המסעדה עמוסה ברוב שעות היום, כאשר שעות הפיק הן הצהריים, בהן תור הלקוחות הרעבים ממתין למקום פנוי אף מחוץ לדלתות המסעדה.

הישיבה במסעדה היא בשולחנות ארוכים (בדומה ל"זוזוברה", ולחלק מהישיבה ב"חדר האוכל").

הקוקטיילים שראינו אצל השכנות שלנו לשולחן צדו את עינינו וכך החלטנו להתחיל בשני קוקטיילים, שלדברי המלצרית הם הטובים והמומלצים ביותר במקום – Bubble Tok Tok, ו-Lychee Love, שמחיריהם 9 ו-8 פאונד, בהתאמה.

20150927_212144

Bubble Tok Tok

שני הקוקטיילים היו מצוינים, בין הטובים שיצא לנו לטעום עד כה. Bubble Tok Tok הכיל רום, מידורי, מי קוקוס ותה ירוק עם תות וכדורי ליצ'י קטנים שמתפוצצים בפה. מדהים!

Lychee Love הוא קוקטייל המבוסס על וודקה אשכולית וליצ'י, וזה מוגש באופן שאינו מפתיע, בעיטור ליצ'י. מומלץ לאוהבי הפרי.

20150927_212205

Lychee Love

למנות עיקריות הזמנו Udon Tofu, נודלס עבה, עם תוספת לבחירה: פירות ים, עוף או טופו בסויה (8.30 פאונד).

אנחנו הזמנו את המנה בתוספת סויה, וזו הייתה מצוינת. הטופו היה מעולה, בעיקר בזכות הרוטב. מומלץ!

20150927_212218

Udon Tofu

מנה נוספת שהזמנו היא ברוקולי (2.90 פאונד). מדובר במנת פתיח, שהייתה משעממת למדי, ברוקולי מבושל עם רוטב לא מוצלח במיוחד.

20150927_211835

ברוקולי

עוד הזמנו Dolsot Bibimbap, שהוגשה בצלחת אבן חמה, והייתה עשויה אורז דביק, ירקות, ביצה, צ'ילי אדום ותוספת לבחירה – עוף, טופו, צלופח או פירות ים (8.70 פאונד).

20150927_211822

Dolsot Bibimbap

גם כאן בחרנו בטופו. הדרך המומלצת לאכול את המנה היא לערבב את הביצה עם שאר המרכיבים. עשינו כך ונהנינו ממנה נחמדה, אם כי לא מוצלחת כמו קודמתה.

לסיכום, "קימצ'י" היא מסעדה שחבל לפספס בביקור בלונדון. האוכל מוצלח, השירות מצוין, העיצוב נעים.

71 High Holborn, London, WC1V 6EA

020 7430 0956

הודעות