הארוחה להתחיל איתה בוקר – ג'וז ודניאל

מאת: רונה לשם

בשנת 2014 כבר פרסמנו ביקורת על ג'וז ודניאל, אלא שאז הביקורת נסובה סביב ארוחת הערב במקום.

הפעם הגענו על מנת לנסות את ארוחת הבוקר המפורסמת של ג'וז ודניאל, אשר אליה, כידוע, צריך להזמין מקום זמן רב מראש.

על קצה המזלג, ג'וז ודניאל היא מסעדת ביסטרו מעוצבת, השוכנת בבני ציון מול נוף עוצר נשימה; מטעי גפן, זיתים ופרדסים. אם תרצו, זה המקום להתנתק בו משגרת היום-יום במרחק נסיעה של 25 דק' מתל-אביב.

20160607_125200

בתוך מטעי גפן, זיתים ופרדסים

ארוחת הבוקר של ג'וז ודניאל מוגשת בסגנון בופה. במרכז המסעדה ניצב שולחן ארוך ועליו סלטים, גבינות, פירות ועוד, בעוד שהזמנת השתייה, הלחם והחביתות נעשית באמצעות המלצרים בשולחנות.

20160607_113721

שולחן ארוחת הבוקר של ג'וז ודניאל

הסועדים יכולים לבחור בין שתי אופציות: "שולחן ארוחת הבוקר" ללא ביצים (62 ש"ח, כולל שתייה חמה וקרה), או "שולחן ארוחת הבוקר" עם ביצים (חביתה, מקושקשת, עין וכו', 72 ש"ח, כולל שתייה חמה וקרה). יודגש, כי התפריט מציע אפשרויות נוספות, כגון שקשוקה, מוזלי וכו'.

אנחנו הזמנו "שולחן ארוחת בוקר כולל ביצים". המלצרית ערכה את שולחננו בזריזות, ועד שהוגשו הביצים הלכנו לבדוק את הבופה של המקום.

בבופה ניתן למצוא סלטים שונים ומגוונים, וביניהם, סלט טונה, סלט פסטה, סלט קינואה, סלט סלק, גבינות שונות, פירות, גרנולה, יוגורט ועוד.

20160607_113714

מבחר סלטים, פירות, גבינות ועוד

לאחר כעשר דקות נוספות הוגשו לנו הביצים, יחד עם הלחם והשתייה.

20160607_104608

הביצים המוגשות בארוחת הבוקר

בסוף הארוחה, יחד עם הקפה נשנשנו מהפירות, גרנולה והממרחים שמציע הבופה.

20160607_114008

סיום מתוק

סגנון ההגשה של ארוחת הבוקר מאפשר להתנסות במגוון סלטים וטעמים, ולא כובל, מראש, למאזטים הכה מוכרים והמשעממים שמוגשים במקומות רבים.

המחיר אומנם אינו זול, אך נראה סביר בהחלט לתמורה. השירות מצוין, האוכל טרי, והמבחר לא קטן. מומלץ.

"גוז' ודניאל", אנשי בראשית, מושב בני ציון, 09-7714122. מומלץ מאוד להזמין מקומות מראש.

הודעות